MENU FESTES 2018

MENUS PER GRUPS, EMPRESES, ESDEVENIMENTS ESPECIALS

Si voleu fer un pica-pica, descarregueu-vos el MENU PICA PICA A LA CARTA on podreu triar què és el que més us interessa, fent-vos el menú a mida dels vostres gustos. Nomès cal que tingueu en compte que heu de demanar mínim 10 unitats de cada cosa o varietat.

Si sou mes de 20 persones, aquí teniu un MENU PICA PICA PER 14,95€

Si no sou un grup nombrós i voleu que cadascú triï un plat, sense tenir mínims, aquí teniu el vostre MENU PER 11€ SENSE MINIMS (caps de setmana)

Si només voleu un segon plat, sigui carn o peix, aquí teniu varies PROPOSTES SEGON PLAT  amb preus per ració

Tenim també un menú pensar per GRUPS DE +20, que consta de un PICA PICA I FIDEUÀ a un preu molt competitiu, també hi trobareu propostes de segon plat, siguin de peix o de carn, amb preus per ració.

Si sou un grup de +50 persones, i busqueu un menú econòmic, aquí teniu unes propostes molt interessants:  MENÚ GRUPS GRANS

Si per altra banda teniu clar que voleu fer una FIDEUÀ O PAELLA, aquí teniu els preus per grups, desde 4 persones a 200 o més! Amb els descomptes per grups.

Si voleu un menú a un preu molt competitiu, aquí teniu un MENU PER NOMES 7,95€ que consta d'un primer i un segon plat.

MENU INFANTIL per 3 o 4€

Si el que voleu es un menú personalitzat o voleu que us fem un plat en especial no tenim inconvenient en fer-vos un pressupost al vostre gust, només cal que us poseu en contacte amb nosaltres i  us atendrem encantats.